muzeum

 


 

 

 

 

 


 

 

átirányítás kód
 Projektismertető rövid közlemény

Intézményünk „A Kosza József Múzeum látványtára" – a szentesi Koszta József Múzeum iskolabarát fejlesztése és oktatási-képzési szerepének infrastrukturális erősítése című pályamunkájával a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében meghirdetett pályázaton eredményesen szerepelt.

Az elnyert támogatási összeg: 54.885.401 Ft

A támogatás intenzitása: 100 %

A pályázat címe: „A Kosza József Múzeum látványtára”

Kódszám: TIOP-1.2.2-09/1-2010-0046

A pályázó neve: Móra Ferenc Múzeum Csongrád Megyei Önkormányzat Megyei Múzeuma

A megvalósítás helyszíne: Csallány Gábor Kiállítóhely 6600 Szentes, Széchenyi liget 1.

A megvalósítás kezdete: 2010.07.01.

A projekt befejezésének határideje: 2011.12.31.

A projekt keretében épület-felújítás, modern régészeti látványtár és képzőművészeti látványraktár kialakítása, valamint raktárbővítés- és korszerűsítés valósul meg. A fejlesztés lehetővé teszi tudományos kutatások helyszínen való önálló elvégzését is. A beruházáshoz a formális iskolai oktatást segítő múzeumi órák, tanítást erősítő informális foglalkozások szervezése kapcsolódik, amelyeken a résztvevők élményszerűen, az eredeti műtárgyak közelségében, valamint a modern technika segítségével ismerhetik meg a múltat és a természetet. A fejlesztés célja a nevelési-oktatási intézmények tevékenységének erősítése, a szabadidő kulturált, élményszerű eltöltésének segítése, a kulcskompetencia fejlesztés, kreatív gondolkodásra nevelés. A múzeum kultúraközvetítő szerepének erősítése új együttműködési formák kialakításával, az élethosszig tartó tanulás igényének, módszerének elsajátíttatását kínálja.

A projekt megvalósításában együttműködő partnerek:

 • Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola, Szentes
 • Csongrádi Oktatási Központ, Csongrád
 • Damjanich János Általános Iskola, a Deák Ferenc Általános Iskola tagintézménye, Szentes
 • Deák Ferenc Általános Iskola, Szentes
 • Horváth Mihály Gimnázium, Szentes
 • Kiss Bálint Református Általános Iskola, Szentes
 • Klauzál Gábor Általános Iskola, Szentes
 • Koszta József Általános Iskola, Szentes
 • Kertvárosi Óvoda, Szentes
 • Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Diákotthon, Szentes
 • Petőfi Sándor Általános Iskola, Szentes
 • Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola tagintézménye, Szentes
 • Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, Szentes
 • Terney Béla Kollégium, Szentes
 • Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola, Szentes 


 

 

.

Statisztika
Indulás: 2007-06-08
 

 

 


Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!